Arba dhe Dani shprehin pëlqim, nxehen konkurentët në debate, Arieli refuzon Fredën – It’s My Love 4

Emisioni It’s My Love tashmë ka filluar. Në emisionin e fundin ndodhën shumë gjëra. Arba dhe Danin kanë shprehur pëlqim. Gjithashtu në këtë emision ka pasur edhe debate të...

Emisioni It’s My Love tashmë ka filluar.

Në emisionin e fundin ndodhën shumë gjëra.

Arba dhe Danin kanë shprehur pëlqim.

Gjithashtu në këtë emision ka pasur edhe debate të ashpra.

Arieli e ka refuzuar Fredën.

Më poshtë shihni emisionin se çfarë ndodhi gjatë tërë kësaj jave.

Temat
Emisionet

Të afërta