Valoni e fotografon nusen: “Mos po na ndërroni qiken pahiri”

Pasi është bërë përhajr miqasija dhe jaën pi kafet, është çuar msiti me dajën e djalit.

Msiti teksa bisedonte me babain e nusës, e pyet se cila është nusja.

Babai i çikës i tregon se cila është.

Valoni pastaj shkon e fotografon.

Kjo nuk i erdhi mirë babait të çikës.

Por Valoni tha se mos po e ndërrojnë kru shkojnë me marrë.

Shihni videon e plotë.

Temat
Showbiz

Të afërta