Burri e harroi gruan e tij në një ndalesë pushimi në një autostradë në Gjermani – e kuptoi vetëm pasi kishte vozitur 50 kilometra të tjerë

Një familje do të kujtojë përgjithmonë udhëtimin në autostradë nga Bavaria e Epërme në Nordrhein-Westfalen gjatë natës ndërmjet të shtunës dhe të dielës.

Sipas mediave të huaja, drejtuesi i makinës (28), gruaja e tij shtatzënë (28) dhe fëmija i tyre 11 muajsh u ndalën në një ndalesë pushimi pak para se të largoheshin nga Pommersfelden, dhe ata vazhduan udhëtimin e tyre pa 28-vjeçaren shtatzënë.

Gruaja shtatzënë dëshironte të priste burrin e saj në automjet me fëmijën e saj ndërsa ai shkoi në tualet, por më pas ajo vendosi të shkonte në tualet gjithsesi.

Burri siç duket nuk e vuri re këtë pasi u kthye në makinë dhe filloi të ngiste makinën pa gruan e tij shtatzënë.

Dhe kur ajo arriti në parking, ajo ndoshta mendoi se ishte në një vend ë gabuar sepse nuk mund ta gjente makinën ose familjen e saj.

Ajo nuk kishte as xhaketë dhe as celular, kështu që u kthye nga njerëzit afër, të cilët thirrën policinë.

Vetëm pas 50 kilometrash ai e kuptoi se gruaja e tij ishte akoma në parking.

Ai mori një telefonatë që filloi me fjalinë: ‘Kjo është policia e trafikut Erlangen …’.

Kështu, ai menjëherë u kthye dhe eci drejt gruas së tij dhe policia eci drejt tij me gruan shtatzënë në një makinë policie. Pas pak, familja u takua diku në autostradën A3.

Kur u pyet se si mund të kishte ndodhur kjo situatë, oficeri Rüdiger Thiem mund të spekulonte vetëm se: “Ndoshta ai dëshironte të ishte i qetë sepse vogëlushi ishte në gjumë. Ndoshta ai mendoi se gruaja e tij ishte ulur pranë foshnjës”, ka thënë tha ai.

Temat
FunPërgjithshme

Të afërta