Arditi nuk nalet tu kcy prej gëzimit që po fejohet, daja i qet pare

Arditi vazhdon të kërcen për fejesën e tij.

Ai është dukur mjaftë i gëzuar.

Daja i qet pare për të ndezur atmosferën.

Banorët të gjithë janë në disponim dhe nuk po ndalen së vallëzuari.

Fejesa e Shkurtës dhe Arditit ka jep gjallëri në shptëi.

Më poshtë pamjet e gëzimit.

Temat
It's My HomePërgjithshme

Të afërta