Djemtë e ri në emision i tranojnë qikat, shumë humor e të qeshura

Nga dita e djeshme ka fillaur emisioni It’s My Love.

Mbrëmë ka filluar sezona e re e këtij emisioni.

Si gjithmonë moderator është Valon Maloku, ndërsa analistët janë të njëjtit sikurse në sezonat e kaluara, Antigona
Kotorri dhe Dashnor Asllani.

Në këtë sezonë kanë hyrë edhe kandidatë të ri.

Ky emision u karakterizua me të qeshura dhe ‘pëlqime’ ndërmjet kandidatëve.

Se çfarë ndodhi, shihni emisionin e plotë:

Temat
EmisionetLajmeShowbiz

Të afërta