Kri shpallet fituese e It’s My Home, Valoni dhe Antigona ia dorëzojnë çelësat e banesës

Kri Gorasi ka fituar çmimin e madh në It’s My Home.

Çelësat e banesës pas fitorës asaj ia dorëzuan Valoni dhe Antigona.

Kri ka qëndruar 105 ditë brenda shtëpisë e mbyllur me banorët e tjerë.

Që nga dita e parë Kri ishte brenda.

Kri arriti të fitoj zemrat e publikut e cila nga fillimi ka qenë një ndër banoret më të preferuara të publikut

Ajo në finale për çmimin e madh shkoi në votim së bashku me Arditin, por publiku vendosi që banesën t’ia dhurojë asaj.

Kri është fituesa e parë e It’s My Home, ku pritet së shpejti të fillojë edhe sezona e dytë.

Më poshtë pamjet:

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta