Shihni përmbledhjen e dasmës së Arditit me Shkurtën

Arditi e Shkurta janë martuar dhe kanë bë një supër atmosferë brenda Shtëpisë, It’s My Home.

Muzika ishte live, mysafirë të shumtë dhe shumë gjëra të tjera të bukura e karakterizuan dasmën e tyre.

Ata u martuan me adetet tipike shqiptare.

Një dasmë që nuk i mungoi asgjë.

Më poshtë, i sjellim pamjet e dasmës, dhe hajnit i cili ishte futur në shtëpi, teksa dasmorët kërcenin e këndonin.

Shihni videon.

Temat
It's My HomeShowbiz

Të afërta