Greku largohet nga shtëpia e It’s My Home, shpërthen në lot pas fjalëve emocionuese të Valonit

Greku është personi i tretë që u larguar nga shtëpia.

Ai nuk mundi që ta fitojë çmimin e madh në It’s My Home.

Greku nga votat e publikut ka marrë vendin e katër.

Produksioni për katër finalistët e fundit kishte marrë vendim që t’ua dhurojë nga 500 euro.

Pa daljes së Grekut kanë folur Antigona dhe Valoni në studiu.

Kur fjalën e mori Valoni, Greku ka shpërthyer në lot.

Shihni pamjet se çfarë i tha Valoni atij.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta