Fillon ceremonia e fejesës së Shkurtës dhe Arditit, nusja lyp mi ble G-class

Më në fund ndodhi edhe fejesa.

Arditi e Shkurta u fejuan.

Ata e kanë pranuar njëri tjetrin për burrë e grua.

Shkurta ka treguar edhe kërkesën e saj që Arditit duhet të ia plotësoj.

Ajo është një veturë G-clas

Shihni pamjet.

Temat
It's My HomeShowbiz

Të afërta