LDK-ja e di se kush është fajtori për deportimin e gjashtë gylenistëve

Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se specifikohen qartë 31 shkelje të Kushtetutës, ligjeve dhe rregulloreve të ndryshme që lidhen me procedurat për deportimin e shtetasve të huaj.

LDK-ja vlerëson se raste të tilla nuk duhet të ndodhin asnjëherë.

”Përfundimet e këtij Komisoni e nxjerrin qartë përgjegjësin e drejtpërdrejt dhe indirekt në deportimin e 6 turqëve.
Drejtësia duhet të bëjë punën e vetë në mënyrë të paanshme dhe efikase”, thuhet në komunikatë e lëshuar nga LDK.

Temat
LajmeVend

Të afërta