Qifti bënë vallëzimin e parë, nusja ja shkel këmben dhëndrit

Tashmë ka përfunduar fejesa e Shkurtës dhe Arfitit.
Qifti i ri kanë ndërruar edhe unazat.
Ata kanë dalë të vallëzojnë pasi janë bë qiftë.
Banorët kanë kërkuar nga nusja të ia shkelë këmbën Arditit.
Dhe kjo ndodhi.
Shkurta i shkeli këmbën, ndërsa banorët kanë shpërthyer në piskama.
Shihni videon e plotë:

Temat
It's My HomePërgjithshme

Të afërta