Super takimi mes Arbes dhe Danit, luten me përfundu çift me unazë në gisht

Një super takim ka ndodhur në It’s My Love.

Arba dhe Dani janë takuar.

Ata kanë kaluar shumë mirë në këtë takim.

Gjatë bisedës janë lutur që të përfundojnë çift.

Lutja e tyre ishte të vendosin unazën në gisht.

Më poshtë video e takimit.

Temat
Emisionet

Të afërta