Antigona ia palon Dashit: “Ti e njeh veç dashninë fizike, ku ka prekje e puthje”

Në emisionin It’s My Love, Antigona i ka reaguar Dashit.

Ajo thotë se Dashi e njeh vetëm dashnin fizike, ku ka prekje puthje e ledhatime.

Dashi pastaj reagon dhe thotë se nuk jemi duke jetuar në vitet e kaluar.

Debati mes tyre vazhdon edhe tutje.

Ky debat ka ardhë teksa kanë folur për kandidatët e këtij emisioni.

Temat
Emisionet

Të afërta