“Arba ka ardhë këtu veç për Mërgimin” – Dani ja qet dellat Arbes, ajo mbetet pa tekst

Në It’s My Love, emisioni ka shkuar me debate të shumta.

Ani i është drejtuar Arbës së këtu ka ardhë vetëm për Mërgimin.

Ajo pastaj ndërhynë dhe tregon se pse është deklaruar për atë.

Edhe Dashi thotë poshtu se ajo ishte deklaruar ashtu siç thotë Dani.

Shihni videon e plotë:

Temat
Emisionet

Të afërta