Msitat shkojnë me marrë fjalën te baba i Shkurtës për Arditin

Tashmë pas pëlqimit të Shkrutës me Arditin dhe pajtimit të tyre për t’u fejuar kanë shkuar edhe msitat për ta marr fjalën.

Daja së bashku me msitin kanë shkuar tëk babai i Shkurtës.

Ata i kanë treguar qëllimin e vizitës së tyre.

Pasi u njoftuan babai i nusës ua bën përhajrë.

Shihni videon.

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta