Kreshniku kallëzon qysh u njoftu me gruan e tij

Kreshniku ka folu me Grekun për shumë çka për të kaluarën e tyre. Ndër tjera ai ka folur edhe për gruan e tij, për të cilën thotë se e...

Kreshniku ka folu me Grekun për shumë çka për të kaluarën e tyre.

Ndër tjera ai ka folur edhe për gruan e tij, për të cilën thotë se e ka qit në rrugë të Zotit.

Ai tregon qysh është njoftuar me gruan që tani ka.

Kreshniku tutje tregon qysh i ka shkrua sms por ajo nuk ia ka kthy.

Ai tutje tregon se qysh e ka nem, dhe se çfarë i ka shkrua ajo për herën e parë.

Shihni videon.

Temat
Emisionet

Të afërta