Baba cakton lojën me Miss-at, djemtë bëhen juria dhe Albiosi prezantuesi

Si çdo mbrëmje në Shtëpinë It’s My Home, Baba vjen me një lojë të re. Kësaj radhe, ai brenda shtëpisë ka caktuar një lojë të re. Aty brenda në...

Si çdo mbrëmje në Shtëpinë It’s My Home, Baba vjen me një lojë të re.

Kësaj radhe, ai brenda shtëpisë ka caktuar një lojë të re.

Aty brenda në shtëpi është organizaur një eveniment i bukurisë.

Vajzat bëhen kandidate për të fituar çmimin, ndërsa djemtë bëhen juria.

Albiosi kësaj radhe ishte prezantuesi i gjithë kësaj.

Shihni videon më poshtë.

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta