Shokët e ngushtë i bëjnë surprizë Iglit, emocione pa fund

Igle ka shpërthyer në emocione në Prime. Ai është befasuar nga shokët e tij. Igli shpërthen në lot, teksa flet për shokët e ngushtë. Ai i quan ata vëllezër...

Igle ka shpërthyer në emocione në Prime.

Ai është befasuar nga shokët e tij.

Igli shpërthen në lot, teksa flet për shokët e ngushtë.

Ai i quan ata vëllezër dhe pjesë e familjes.

Iglin e vizitojnë dys shokë, ndersa një tjetër i ka bërë të fala nga Italia, atje ku jeton.

Igli dhe tre shokët e tij janë të pandashëm.

Ata e quajnë njëri tjetrin vëlla dhe pjesë të familjes.

Shihni videon emocionuese.

Temat
Emisionet

Të afërta