Arditi lë shtëpinë, Valoni nuk e bind dot me nejt, Shkurta shpërthen në lot

Arditi e ka lëshuar shtëpinë It’s My Home. Në Prime, ai ka treguar arsyet se pse mori këtë vendim. Për ta qetësuar Arditin hyri edhe Baba në shtëpi, por...

Arditi e ka lëshuar shtëpinë It’s My Home.

Në Prime, ai ka treguar arsyet se pse mori këtë vendim.

Për ta qetësuar Arditin hyri edhe Baba në shtëpi, por ishte e kot, ai vendosi të dal.

Meqë ishte emisioni direkt në TV, Baba kërkon që ai të dal menjëherë nga Shtëpia.

Arditi doli, Shkurta nuk e përshëndeti.

Me të dal jashtë Arditi, Shkurta filloi të qaj.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ndodhi.

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta