“Nuk do ta zgjas më me Krinë” – Igli flet i bindur

Igli dhe Filloreta kanë biseduar për Krinë. Filloreta tregon se Kri, ka thënë se Igli nuk i ka thënë mirëmëngjësi. Igli shprehet se ajo nuk po i sheh veprimet...

Igli dhe Filloreta kanë biseduar për Krinë.

Filloreta tregon se Kri, ka thënë se Igli nuk i ka thënë mirëmëngjësi.

Igli shprehet se ajo nuk po i sheh veprimet e veta se çfarë bën.

Filloreta thotë se nuk e di pse po e zgjatë dhe nuk po i thotë që nuk ka më pëlqim.

Igli thotë se nuk po e zgjatë më.

Ajo pastaj shton se, nuk mundët me bë më shumë, por që ka qenë me shpresë.

Igli pohon se ka vdekur shpresa dhe ka gabuar shumë.

Shihni bisedën mes tyre, she çfarë thotë Igli për Krinë.

Temat
Emisionet

Të afërta