“E kom shkelë një gru me kerr” – Greku kallëzon qysh e ka shkelë në zebra dhe a ka shpëtu: I ika Policisë

Greku në It’s My Home ka treguar se i don shumë veturat. Ai tregon se çfarë bën me veturën e tij. Greku ka treguar edhe për veturat që i...

Greku në It’s My Home ka treguar se i don shumë veturat.

Ai tregon se çfarë bën me veturën e tij.

Greku ka treguar edhe për veturat që i ka pas.

Ai tregon se ka pas Reno 19, e deri në BMË X5.

Ai thotë se mediton në veturë.

Greku tutje tregon për ndeshjet që i ka ba dhe një rast që nuk e harron kurrë.

Ai thotë se tek rrethi i flamurit e ka zënë gjumi dhe ka ba aksident.

Tutje shprehet se e ka shkelë një grua në veturë, por që ka shëptu dhe ka ik nga Policia.

Shihni tregimin e tij.

Temat
Emisionet

Të afërta