Shkurta më në fund e pranon që i pëlqen Arditi, ai dhe banorët duartrokasin

Shkurta flet për Arditin. Ajo ka folur pas pyetjeve të Valonit që ua bëri banorëve se a kanë pëlqim për dikë brenda shtëpisë. Igli ka thënë se ka për...

Shkurta flet për Arditin.

Ajo ka folur pas pyetjeve të Valonit që ua bëri banorëve se a kanë pëlqim për dikë brenda shtëpisë.

Igli ka thënë se ka për Krinë, kurse Arditi për Shkurtën.

Shkurta thotë se Arditi nuk është djalë i keq.

Shihni çka ndodhi më pas, ku edhe shpërhtyen duartrokitjet e banorëve.

Temat
Emisionet

Të afërta