Igli e pranon para Valonit që ka pëlqim për Krinë, ajo e injoron

Igli e ka pranuar para Valonit në It’s My Home se ka pëlqim për Krinë. Ishte Valoni i cili i pyeste banorët për shumë gjëra, e ndër to edhe...

Igli e ka pranuar para Valonit në It’s My Home se ka pëlqim për Krinë.

Ishte Valoni i cili i pyeste banorët për shumë gjëra, e ndër to edhe për pëlqimet nëse kanë banorët brenda shtëpisë.

Igli tha se ka pëlqëim për Krinë.

Kria në anën tjetër e shikonte dhe buzëqeshte.

Megjithatë ajo e injoron Iglin.

Igli thotë se edhe sytë e saj tregojnë se ka pëlqim për të.

Më poshtë shihni përgjigjen e Krisë.

Temat
Emisionet

Të afërta