Qikat ja bajnë kanagjegjin Magit – Shihni sa bukur duket!

Qikat në shtëpinë It’s My Home kanë bë edhe kanagjegjin e Magit. Magi po martohet me Albiosin. Kjo është martesa e parë që ndodhë në shtëpinë e madhe It’s...

Qikat në shtëpinë It’s My Home kanë bë edhe kanagjegjin e Magit.

Magi po martohet me Albiosin.

Kjo është martesa e parë që ndodhë në shtëpinë e madhe It’s My Home.

Derisa Albiosi dhe djemtë e tjër vallëzojnë, Magi po qante nën shamin në kanagjegjin e saj.

Shihni pamjet e mahnitshme që ndodhën në kanagjegjin e Magit.

Temat
Emisionet

Të afërta