“Jom i lumtur që t’kom marr nuse” – Albiosi shkrihet mas banores së re

Albiosi ka hyrë dhëndër. Pasi ka hyrë në dhomën ku ishte nusja ata kanë filluar të bisedojnë. Nusja i thotë se duhet të bëhet djal i mirë, dhe e...

Albiosi ka hyrë dhëndër.

Pasi ka hyrë në dhomën ku ishte nusja ata kanë filluar të bisedojnë.

Nusja i thotë se duhet të bëhet djal i mirë, dhe e pyet se a po i pëlqen.

Ai thotë jemi në kamera dhe nuk po mund të flas.

“Jam gëzu që të kom marr për nuse dhe të kam nafak”, thotë Albiosi.

Shihni videon e plotë:

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta