Greku bëhet Hoxhë, marton Albiosin dhe Magin

Greku në cilësinë e hoxhës ka martuar Albiosin dhe Magin. Ai duke mbajtur fjalimin para çiftit të ri, ka treguar se çka duhet bërë ata. Greku në fjalimin e...

Greku në cilësinë e hoxhës ka martuar Albiosin dhe Magin.

Ai duke mbajtur fjalimin para çiftit të ri, ka treguar se çka duhet bërë ata.

Greku në fjalimin e tij tregon se çka duhet me kërku nusja tek burri.

Greku tutje thërret dëshmitarët për martesën e çiftit.

Shihni pamjet se si ndodhi martesa.

Temat
Emisionet

Të afërta