Vzhdojnë puthjet Elmedina dhe Shkurta

Shkurta dhe Elmedina janë dy banorët bernda Shtëpisë It’s My Home që kohën e fundit po e çojnë më së miri aty. Ato janë puthu për herën e dytë...

Shkurta dhe Elmedina janë dy banorët bernda Shtëpisë It’s My Home që kohën e fundit po e çojnë më së miri aty.

Ato janë puthu për herën e dytë brenda shtëpisë.

Kjo puthje erdhi pas Elmedina e pyeti Albiosin se a xhelozon nëse Arditi e puthë Shkurtën.

Duke bërë këtë pyetje, Shkurta thotë se puthet prap.

Dhe Elmedina i tha ‘hajde’, pastaj u puthën, derisa Albiosi i shikonte.

Shihni videon.

Temat
Emisionet

Të afërta