Çka po ndodh? Shkurta hyp mbi Arditin dhe fillojnë…

Shkurta e Arditi tashmë dihet se kanë pëlqim për njëri tjetrin. Edhe pse Shkurta mundohet shpesh të qëndroj larg tij, ka raste kur nuk reziston më. Kësaj radhe, ajo...

Shkurta e Arditi tashmë dihet se kanë pëlqim për njëri tjetrin.

Edhe pse Shkurta mundohet shpesh të qëndroj larg tij, ka raste kur nuk reziston më.

Kësaj radhe, ajo është gjuajtur në sulm, ku filloi të hyp mbi Arditin.

Edhe pse në formë loje duket kjo, megjithatë, vërehet pëlqimi i madh që kanë për njëri tjetrin.

Shikojeni videon se çfarë ndodhi në këtë rast.

Temat
Emisionet

Të afërta