Luani e tranon Grekun: “Dodo hajde merre Luanin se s’është mirë”

Derisa Luani, Igli dhe Kri ishin duke qëndruar në ballkonin e Shtëpisë It’s My Home, Luani që po ‘vështronte’ nga dera, bëri një veprim që e ‘tranoi’ Grekun. Ai...

Derisa Luani, Igli dhe Kri ishin duke qëndruar në ballkonin e Shtëpisë It’s My Home, Luani që po ‘vështronte’ nga dera, bëri një veprim që e ‘tranoi’ Grekun.

Ai i pa mbi tavolinë disa chipsa, ku vrapoi me shpejtësi të madhe drejt tyre dhe i mori për t’i ngrënë.

Ky veprim i shpejt i Luanit bëri që Greku të reagon.

Ai thotë se u tutë nga ‘shpejtësia’ e Luanit dhe nuk e diti se çka u bë.

Greku pastaj kërkoi nga Dodo që ta merr Luanin, pasi, sipas tij nuk është mirë.

Shihni momentin e kësaj ngjarje.

Temat
Emisionet

Të afërta