“Igli m’ka rrejt”/ Kri iu ankohet motrave nga Drenica!

Kria për të cilën ka pëlqim Igli në shtëpinë It’s My Home, ka biseduar me motrat nga Drenica, banoret e reja të cilat janë futur këtë javë brenda në...

Kria për të cilën ka pëlqim Igli në shtëpinë It’s My Home, ka biseduar me motrat nga Drenica, banoret e reja të cilat janë futur këtë javë brenda në shtëpi.

Motrat i thonë Krisë se Igli ka pëlqim për të, derisa i thonë se edhe Kri ka pëlqim për të.

Kri thotë se ai nuk e meriton që kjo ta ketë në qejf atë.

Ajo kërkon nga produksioni që t’i japin leje për ta rrahur njëherë Iglin dhe ai t’i kërkoj falje.

Ajo thotë se e ka rrejt njëherë Igli.

Kri tregon më shumë për Ilgin, se për çka bëhet fjalë, shihni videon e më poshtme.

Temat
Emisionet

Të afërta