Pamje/ Kri zhvishet para kamerave

Banorja e It’s My Homë, Kria është zhveshur para kamerave. Ajo i ndërroi rrobat e saj, por kësaj radhe nuk e mbylli dollapin mirë. Para kamerave ajo shihet teksa...

Banorja e It’s My Homë, Kria është zhveshur para kamerave.

Ajo i ndërroi rrobat e saj, por kësaj radhe nuk e mbylli dollapin mirë.

Para kamerave ajo shihet teksa i heq rrobat e sipërme të trupit.

Mirëpo, kur e panë dy motrat nga Drenica që Kri po ndërrohet, njëra prej tyre shkoi që ta mbulojë dhe mos të shihet në kamera.

Shihni pamjet e momentin kur Kri ndërron rrobat.

Temat
Emisionet

Të afërta