Igli e puthë Krinë – shihni reagimin pastaj

Në shtëpinë It’s My Home, po ndodhin gjëra dhe momente të bukura. Një moment i bukur ka ndodhur derisa ishin duke biseduar Igli dhe Kri, dhe po kaloni qaste...

Në shtëpinë It’s My Home, po ndodhin gjëra dhe momente të bukura.

Një moment i bukur ka ndodhur derisa ishin duke biseduar Igli dhe Kri, dhe po kaloni qaste të bukura.

Pas një bisede ndërmjet vete, Igli i afrohet Krisë dhe e puthë…

Se ku e puthë dhe çfarë ndodhi pastaj, shikojeni video:

Temat
Emisionet

Të afërta