Vali Corleone tregon se ai e ka vënë taksën ndaj Serbisë (Video)

Këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show”, i ftuar është Vali Corleone. Kësaj here emisioni është xhiruar në ambientet e shtëpisë së Valit, më saktësisht në pjesën e klubit privat...

Këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show”, i ftuar është Vali Corleone.

Kësaj here emisioni është xhiruar në ambientet e shtëpisë së Valit, më saktësisht në pjesën e klubit privat të tij.

Vali apo siq e quan veten Princ Valentino Corleone, ka treguar se është ai i cili e ka vënë taksën ndaj Serbisë dhe nuk po pretendon ta heq.

Poashtu ai ka shtuar se është duke e rregulluar gjithë sistemin e globit.
Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta