Adnan Ruhani me këngë dhe videoklip kushtuar gruas së tij Fatimes (Video)

Adnan Ruhani (Adi) dhe gruaja e tij Fatime Hajzeri Ruhani ishin mysafirë n’Kosovë Show. Adnani dhe Fatimja përveç se bashkëshortë janë edhe bashkëpunëtorë. Dyshja janë këngëtarë të njohur të...

Adnan Ruhani (Adi) dhe gruaja e tij Fatime Hajzeri Ruhani ishin mysafirë n’Kosovë Show.

Adnani dhe Fatimja përveç se bashkëshortë janë edhe bashkëpunëtorë. Dyshja janë këngëtarë të njohur të muzikës vendore, poashtu shumë të kërkuar.

Kanë shumë hite solo dhe së bashku, por kësaj here në emisionin n’Kosovë Show, Adnani kishte ardhur për të promovuar videoklipin e tij më të ri “Sytë e mi”.

E veçanta e kësaj kënge është se përveç që i kushtohet bashkëshortës së tij, ajo poashtu është pjesë e këtij videoklipi.

Adnani në këtë këngë ka rrëfyer historinë se si është ndjerë kur e ka parë për herë të parë Fatimen.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta