Hoxhë Shefqet Krasniqi tregon pse duhet të falemi në gjuhën arabe dhe jo shqipe (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi. Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke...

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi.

Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke treguar disa rregulla rreth agjërimit.

Hoxhë Shefqeti tregoi edhe arsyen se pse duhet që falja e namazit të bëhet në gjuhën arabe.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta