Ekskluzive: Hoxhë Shefqet Krasniqi flet për gratë dhe fëmijët e kthyer nga Siria (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi. Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke...

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi.

Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke treguar disa rregulla rreth agjërimit.

Hoxhë Shefqeti tregoi edhe arsyen se pse duhet që falja e namazit të bëhet në gjuhën arabe.

Përveç këtyre, Krasniqi foli edhe për gratë dhe fëmijët që janë kthyer së fundmi nga Siria.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta