E ndërroi fenë, Elena tregon pse u bë myslimane (Video)

Elena Berisha, vajza nga Ferizaj në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ka treguar se është konvertuar në fenë myslimane pas disa këshillave që ka dëgjuar në internet nga...

Elena Berisha, vajza nga Ferizaj në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ka treguar se është konvertuar në fenë myslimane pas disa këshillave që ka dëgjuar në internet nga imami i njohur nga Shqipëria, Elvis Naçi dhe disa hoxhallarë në Ferizaj.

22 vjeçarja nga Ferizaji në natën e Ramazanit është konvertuar nga feja katolike në ato myslimane, thotë se është diçka e papërshkrueshme.

“Është një ndjenj e papërshkrueshme, nuk e kam ba mend se ka me u ba kaq e madhe, mirëpo këtë e kam bë për hirë të Allahut. I kam marr disa këshilla dhe disa video që I bën Elvis Naçi, e disa hoxhallarë nga Ferizaji kanë qenë një shkak për me besu në fenë myslimane, ka qenë një plan që në natën e Ramazanit mu konvertu në myslimane”, tha Berisha.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta