Produktet serbe hidhen për toke n’Kosove Show

Këtë javë nKosovë Show, i ftuar ishte deputeti i AAK-së, Bekë Berisha. Berisha në këtë emision ka thumbuar Presidentin Thaçi lidhur me idenë e tij për kufijt e Kosovës...

Këtë javë nKosovë Show, i ftuar ishte deputeti i AAK-së, Bekë Berisha. Berisha në këtë emision ka thumbuar Presidentin Thaçi lidhur me idenë e tij për kufijt e Kosovës dhe bisedimet me Serbinë.

Në pjesën e dytë ishte këngëtarja Arta Bajrami, e cila foli për transformimin e saj në muzikë. në fund të emisionit ndodhi edhe një fushatë kundër produkteve serbe.

Kujtoni Prekazin, Izbicën, Reçakun, Krushën e dhjetra masakra tjera para se të bleni produkte serbe

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta