Dreni shokon, ky është sekreti i tij (Video)

Këtë javë u shfaq episodi më i ri i “Rruga B”. Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme....

Këtë javë u shfaq episodi më i ri i “Rruga B”.

Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme.

Mirëmbajtësi i ndërtesës ku jetojnë, Abazi, thërret xhaxhain e Drenit, “Axhën Rrush” për ndihmë.

Për më shumë ndiqni serialin:

“Rruga B” shfaqet çdo të marte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube.

Temat
Emisionet

Të afërta