Edhe një serial vendor i shtohet televizioneve tona – “Rruga B”

Ka filluar transmetimin seriali më i ri vendor “Rruga B”. Ky serial sjell plot të qeshura dhe humor nën regjinë e Kastriot Saqipit dhe Valon Malokut. Në “Rruga B”...

Ka filluar transmetimin seriali më i ri vendor “Rruga B”. Ky serial sjell plot të qeshura dhe humor nën regjinë e Kastriot Saqipit dhe Valon Malokut.

Në “Rruga B” do të shihni aktorët e rinj si Armend Zeqiri (Hekurani), Vlera Pylla (Sidorela), Besfort Berberi (Dreni) dhe Leonit Maloku (Jetoni).

Këtë serial mund ta ndiqni në televizionin First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube.

Më poshtë mund ta gjeni episodin e parë të serialit:

Mos e humbni!

Temat
Emisionet

Të afërta