Jasmina e vogël u zhduk para 20 vitesh, nëna shpreson që është gjallë (Video)

E ftuar këtë javë në emision “Përrallë me Tupan”, ishte zonja Florije Jasharaj.

Florija dhe bashkëshorti i saj tashmë i ndjerë, Rexhepi, së bashku me familjen ishin zhvendosur nga Kosova në Suedi.

Në vitin 1998 kjo familje përjetoi tmerrin, kur u zhduk anëtarja më e vogël e kësaj familje, Jasmina.

Familja Jasharaj nuk u ndalën kurrë së kërkuari 6 vjeçaren, madje Florija mendon që Jasmina ende është gjallë dhe shpreson që do ta takojë një ditë.

Ky rast që bëri shumë bujë, nuk është zgjidhur asnjëherë dhe qëndron i hapur në shtetin suedez.

Për më shumë ndiqni emisionin në videon e mëposhtme:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta