Premierë: Nis emisioni më I ri – “Ministria e Shyhretit” në First Channel (Video)

Tashmë çdo të enjte, nga ora 20:30, mund të ndiqni emisionin më të ri në First Channel, “Ministria e Shyhretit”. “Ministria e Shyhretit” do të jetë nën udhëheqjen e...

Tashmë çdo të enjte, nga ora 20:30, mund të ndiqni emisionin më të ri në First Channel, “Ministria e Shyhretit”.

“Ministria e Shyhretit” do të jetë nën udhëheqjen e Simon Tanushit, I njohur për publikun si “Mikel Polici”, Hasan Murselit, I njohur për publikun si “Mixha Bibë”, si dhe Flutura Gashi Tanushi (Gjyla).

Poashtu pjesë e emisionit do të jetë edhe Valon Maloku – ValaMala.

Humor, aktrim, intervista e shumë të tjera, do të mund të ndiqni në këtë emision.

Të ftuarit e parë ishin çifti më i njohur i showbizit kosovar, Naim Abazi dhe Mihrije Braha.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta