Tregon historinë e trishtë të jetës së tij, Nazmiu e bënë të qajë moderatorin (Video)

Kjo javë në “Përrallë me Tupan” filloi më ndryshe.

Nazmi Zekiçi, ishte ai i cili solli rrëfimin e trishtë të jetës së tij.

Kur ai ishte në ditën e tretë të jetës së tij, u braktis nga nëna e tij dhe u adoptua nga një familje tjetër.

Kur ai e kuptoi të vërtetën, nuk rreshti së kërkuari nënën e tij biologjike.

Më në fund ai e takoi atë pas 35 vitesh. Mirëpo fati i hidhur i Nazmiut deshi që ai të kishte vetëm një takim me nënën e tij, pasi ajo ndërroi jetë pas shumë pak kohësh.

Nazmi Zekiçi rrëfeu për herë të parë historinë e tij të trishtë në “Përrallë me Tupan”, duke bërë të qajë moderatorin e “Përrallë me Tupan” dhe gjithë të pranishmit:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta