Simoni i përgatit befasi Valonit në emision, ja kë i sjell (Video)

Simoni katolik e Flutura myslimane, çifti shembull për harmoninë fetare (Video) Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi. Simoni dhe...

Simoni katolik e Flutura myslimane, çifti shembull për harmoninë fetare (Video)

Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi.

Simoni dhe Flutura janë të martuar në jetën e përditshme.

E veçanta e këtij çifti është se Simoni është i besimit katolik ndërsa Flutura është muslimane.

Ata treguan se si është raporti i tyre familjar si dhe sa ndikon feja në lidhjen e tyre.

Ata poashtu luajnë rolet e Ramës dhe Gjylës në “Përrallë me Tupan”.

Për më shumë ndiqni “Përrallën me Tupan”, që shfaqet çdo të premte në First Channel.

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta