Mixha Bibë tregon pse hoqi dorë nga aktrimi (Video)

Të ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi.

Simoni si surprizë për moderatorin e emisionit, Valon Malokun, kishte përgatitur si surprizë vizitën e një ndër aktorëve të parë të “Përrallës”, Hasan Murselit – të njohur si Mixha Bibë.

Hasani ka shumë vite që ka hequr dorë nga aktrimi. Ai tregoi arsyen e kësaj si dhe pse ka vendosur të rikthehet përsëri.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta