Mixha Bibë rikthehet në Përrallë me Tupan (Video)

Mixha Bibë ishte një aktorët e parë në emisionin “Përrallë me Tupan”. Si befasi për Valonin, të ftuarit e kësaj jave, Simon Tanushi dhe Flutura Gashi i kishin sjellë...

Mixha Bibë ishte një aktorët e parë në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Si befasi për Valonin, të ftuarit e kësaj jave, Simon Tanushi dhe Flutura Gashi i kishin sjellë Hasan Murselin, i njohur për rolin e tij si Mixha Bibë.

Pas një shkëputje gati se 10 vjeçare, ai është rikthyer në “Përrallë me Tupan”, duke rrëfyer shumë për jetën e tij.

Hasani përkundër rolit të tij, në jetën e përditshme është shumë i qetë dhe i tërhequr.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta