Kjo është familja katolike ku janë martuar tri herë me muslimanë (Video)

Flutura Gashi dhe Simon Tanushi ishin të ftuarit e kësaj javë në “Përrallë me Tupan”. Ata përveçse çift në skenë, janë të martuar edhe në jetën private. Edhepse Simoni...

Flutura Gashi dhe Simon Tanushi ishin të ftuarit e kësaj javë në “Përrallë me Tupan”.

Ata përveçse çift në skenë, janë të martuar edhe në jetën private.

Edhepse Simoni është i fesë katolike ndërsa Flutura është muslimane, ata kanë një raport shumë të mirë familjar.

Simoni poashtu tregoi se nuk është i vetmi në familjen e tij që është martuar me dikë nga feja tjetër.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta