Flutura muslimane dhe Simoni katolik, çifti shembull për harmoninë ndërfetare (Video)

Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi.

Simoni dhe Flutura janë të martuar në jetën e përditshme.

E veçanta e këtij çifti është se Simoni është i besimit katolik ndërsa Flutura është muslimane.

Ata kanë treguar se kanë një raport të mrekullueshëm dhe si respektojnë fenë e njërit tjetrit.

Ata poashtu luajnë rolet e Ramës dhe Gjylës në “Përrallë me Tupan”.

Për më shumë ndiqni “Përrallën me Tupan”, që shfaqet çdo të premte në First Channel:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta