Çifti Rama dhe Gjyla puthen per herë të parë pas dy vitesh (Video)

Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi. Simoni dhe Flutura janë të martuar në jetën e përditshme. E veçanta e...

Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi.

Simoni dhe Flutura janë të martuar në jetën e përditshme.

E veçanta e këtij çifti është se Simoni është i besimit katolik ndërsa Flutura është muslimane.

Ata poashtu luajnë rolet e Ramës dhe Gjylës në “Përrallë me Tupan”.

Për herë ta parë ata u puthën në emision.

Për më shumë ndiqni “Përrallën me Tupan”, që shfaqet çdo të premte në First Channel:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta