Ja çfarë nxënësi ka qenë Shpetim Desku, flet profesori më i dashur i tij (Video)

Surprizat nuk kishin të ndalur nga ana e Valonit për Shpetimin në “Përrallë me Tupan”. Valoni kishte ftuar profesorin e shkollës së mesme “Luigj Gurakuqi” në Klinë, Elmi Morinën....

Surprizat nuk kishin të ndalur nga ana e Valonit për Shpetimin në “Përrallë me Tupan”.

Valoni kishte ftuar profesorin e shkollës së mesme “Luigj Gurakuqi” në Klinë, Elmi Morinën.

Ai tregoi se Shpetimi ishte nje djalë problematik dhe kokëfortë, por gjithmonë me qëllimin që të arrisë sa me lartë.

Për këto dhe shumë të tjera ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”:

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta